Foto's

Een greep uit een aantal foto's opgesteld uit de powerpointpresentatie van Rudy Maebe op de Barbeceu van 4/06/2016 te Oostakker.

Sportieve groeten, uw webmaster.

 

Ilse Heylen judotraining 2016

Op 18 maart 2016 heeft Ilse Heylen in Judoclub Oostakker weerom een fantastische training gegeven aan onze leden.

Dit was mogelijk door een aantal sponsors, waarvoor onze dank.

Op 14 maart 2015 hebben onze 4 musketiers: Brend, Sieben, Mauro en Hannah meegedaan aan de ontmoeting U11-U13.

Ze hebben het zeer goed gedaan in Zelzate maar missen nog wat ervaring en snelheid.

Hierbij de foto's van ons 40 jarig jubileum.

Veel geniet ervan.

Vergeet niet naar het nieuws te kijken.

Op 2 mei jl. is de massa training doorgegaan onder leiding van Ilse Heylen, Dirk Van Tichelt en Elco van der Geest, onze 3 olympische kampioenen voor Londen 2012, in de Topsporthal te Gent.

Op 4 en 5 februari van dit jaar is het judoweekend te Kluisbergen nog eens doorgegaan, en dit onder leiding van Judoclub Zwijnaarde. Dat het alweer een succes was ondanks de barre weersomstandigheden staat buiten kijf.

Judoclub Oostakker treedt ook op buiten de grenzen van Oostakker. Op 11 mei 2011 is er een kindernamiddag door gegaan met de kinderen van collega’s van onze hooftrainer zijn werk. Aangezien Daniël op dat moment gekwetst was, heeft Rudy zijn taak over genomen als trainer. Alle kinderen waren kampioenen in spee.

Op 2 april 2011 hebben François Marckx (6deDan) en hoofdtrainer in Judoclub Zelzate en Mario Rogiest (3deDan) eveneens lid bij judoclub Zelzate en jeugdtrainer in onze club, deelgenomen aan het Belgisch kampioenschap Kata te Etterbeek. Beiden hebben daar de eerste plaats behaald in het Katame-no kata.

Op 12 en 13 februari hebben verschillende judoka's waaronder onze trainers Daniël, Rudy en Mario deelgenomen aan de jaarlijkse judostage in het Kluisbos. Ook Nina was hierop aanwezig. De organisatie hiervan lag in handen van Judoclub Zwijnaarde.

Op 26 maart hebben terug een aantal van onze jonge judoka's deelgenomen.

Pagina's